Orden alles met AirTable. Excel on steroids

Orden alles met AirTable. Excel on steroids

Ik hou van overzicht, wie niet? Maar niet alles wat ik wil organiseren is te vatten in 1 tool… dacht ik. Veel verschillende type data en vooral verschillende type weergaves die je zou willen zien. De ene data, zoals todo’s, zie je liever op een ander manier op je scherm dan een kalender.

En daar komt AirTable om de hoek kijken. Dit is zo ongelooflijk uitgebreid maar tegelijkertijd zo overzichtelijk dat het een van de tools is waar ik echt verliefd op ben geworden. Aantal zaken waar ik het voor gebruik:

  • CRM van klanten
  • Opkomende en huidige projecten (gekoppeld aan bovenstaande klanten)
  • Individuele projectplanner
  • Budget-tool

Het mooie aan Airtable is dat onderlinge data uitwisselbaar is met elkaar. Zo kan je dus een basis hebben met al je klanten, en een aparte projectbase maar deze wel onderling aan elkaar koppelen.

Gratis om te proberen en een echte aanrader. Gebruik je mijn referrer link dan ben ik helemaal blij!

Volgende artikel:

Eenvoudig iDEAL, Creditcard, Klarna en Bitcoin betalingen aan WooCommerce toevoegen

Eenvoudig iDEAL, Creditcard, Klarna en Bitcoin betalingen aan WooCommerce toevoegen